Consumer Insight Executive

Consumer Insight Executive
Gent, België

 

Vind je het boeiend om consumenten te doorgronden, maar wil je meer doen dan alleen data verzamelen? Hou je van cijfers, maar niet van grafieken waar verder weinig mee gebeurt? Als jij bedrijven wil helpen om meer uit hun data te halen, zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen, is dit jouw kans. En je hoeft er niet eens je work-life balans voor op te offeren.

Hoe jij het verschil maakt

Met jou in het team kunnen we meer klanten helpen om doordachte beslissingen te nemen op basis van consumer data, die we meestal via marktonderzoek verzamelen. Je helpt klanten bij het ontwikkelen van nieuwe producten en het bepalen van doelgroepen, prijs- en merkstrategieën door:

  • ondersteuning te bieden bij het uitwerken van projectvoorstellen: samen bepalen we de doelstellingen en zorgen we ervoor dat de juiste vragen gesteld en beantwoord worden.
  • het projectmanagement voor jouw rekening te nemen. Van het ontwikkelen van vragenlijsten over testscripts tot het briefen van collega’s: je zorgt ervoor dat het project goed van start gaat. Je volgt op, lost problemen op en communiceert met klanten, collega’s en projectpartners.
  • de resultaten te analyseren en die te vertalen naar een boeiend verhaal.

Wie we zijn

Al meer dan twintig jaar ondersteunt boobook bedrijven met datagedreven marketingconsultancy. Onze teamleden hebben uiteenlopende achtergronden, maar zijn allemaal even gedreven, ruimdenkend en ‘down-to-earth’. We hechten veel belang aan samenwerking en co-creatie. Je toekomstige collega Milena Casey beschrijft het zo: “Ik word goed ondersteund door mijn collega’s, krijg de kans om veel te leren en heb het gevoel dat ik een verschil maak, zowel in het team als voor onze klanten.”

Wat we je bieden

  • de kans om meteen bij te dragen aan het succes van zowel onze klanten als onze eigen business.
  • coaching door senior collega’s wat je het vertrouwen zal geven om snel te groeien en je eigen projecten te leiden zodra je daar klaar voor bent.
  • een boeiende werkomgeving waar je werkt voor internationale klanten uit diverse sectoren, en met uiteenlopende onderzoeksvragen.

Je vindt ons in het pittoreske Bachte-Maria-Leerne, vlakbij Gent. Elke dinsdag ontmoeten we elkaar op kantoor. Op andere dagen kan je ook van thuis uit werken, maar dan moet je het wel zonder onze heerlijke koffie stellen. Die leerden we zetten tijdens een van onze wekelijkse team chats, waar we over alles behalve het werk praten. Vrije tijd vinden we belangrijk. We moedigen je dan ook aan om je werk echt achter je te laten wanneer je ‘s avonds of voor vakanties de laptop dichtklapt.

Je past perfect in het team als je:

  • snel en graag leert: onze methodologieën kunnen complex zijn en geen twee projecten zijn gelijk.
  • naast een analytische, ook een creatieve geest hebt zodat je snel het grotere geheel ziet, en cijfers weet om te zetten in overtuigende verhalen.
  • graag communiceert zodat alle betrokkenen op de hoogte zijn van de voortgang van het project.

Verder heb je een masterdiploma, en bij voorkeur een eerste werkervaring als insight consultant. Je spreekt vloeiend Engels en kunt goed overweg met Excel, Word en PowerPoint.

Klaar om te solliciteren?

Stuur dan meteen je CV en motivatiebrief naar onze insights director Eva Vandenberge: eva.vandenberge@boobook.world. Ook als je vragen hebt, helpt ze je graag verder.